Ibland är bilen nödvändig

De flesta av oss skulle definitivt kunna köra mindre än vi gör idag. Inte bara för vår egna hälsas skull utan också med hänyn till miljön. Jag förespråkar till exempel elcykeln för den som inte ”orkar” eller kan cykla själv. Det finns dock tillfällen där bilen behövs, det tycker till och med jag på Aktivmera. Det kan till exempel röra sig om semesterresor till en plats som det inte är möjligt att komma till på ett annat sätt. Så var det för mig. Jag skulle åka på en semesterresa och ta med mig cykeln för att kunna göra dagsturer utan bil. När jag några dagar före avfärd skulle åka till affären för att handla mat märkte jag att bilen lät konstigt. Avgassystemet var trasigt. Jag hade varken tid eller pengar att köpa ett nytt avgasrör och vänta på långa leveranstider. Av en familjemedlem blev jag rekommenderad ett billigare avgassystem hos Skruvat. Jag beställde enkelt i deras webbutik och hade avgassystemet i god tid innan min avresa. Vill därför rekommendera denna butik till andra som behöver reservdelar till bilen.

Ett snyggt avgasrör

(Visited 17 times, 1 visits today)